Vi trenger nok en flink og engasjerende montessorilærer!

• Du er lærer og har tilleggsutdanning i montessoripedagogikk, eller er interessert i og nysgjerrig på montessoripedagogikken. Vi har ledig stilling i 40-50 % fra 1. august 2019, med muligheter for større stilling.

Vår visjon er å gi lærelyst for livet, og du trives i et arbeidsmiljø hvor verdiene engasjement, trygghet og respekt preger hverdagen til både elever og voksne.

Som lærer hos oss vil du være del av et lag hvor elevens lærelyst og læringsutbytte står i fokus. At du kan skape gode relasjoner til ulike barn og er flink til å motivere er egenskaper vi setter høyt. Har du i tillegg fagkombinasjoner innen norsk, engelsk, samfunnsfag, KRLE og spesialpedagogikk er det ekstra positivt.

Ta kontakt med daglig leder Elisabeth Endrestad på tel. 47674411 hvis du har spørsmål.

Tenker du at dette er en jobb du har lyst på sender du en kortfattet søknad med CV så snart som mulig, og senest 24. juni til post@kilebygdamontessoriskole.no