Bli elev?

Kilebygda Montessoriskole er åpen for alle elever, og vi har i dag 21 elever fra 1.-7. trinn. Skolen ligger i naturskjønne omgivelser i utkanten av Skien kommune. I tillegg til en stor skolegård med fotballbane, lekestue, klatreapparater og husker, har vi uteskole med gapahuk i nærheten av skolen som brukes ukentlig.

Vi har fremdeles ledige plasser til skoleåret 2019/2020. Ta gjerne kontakt med oss hvis dere ønsker å komme på besøk og se hvordan vi har det!

Alle elever som bor lenger enn 4 km unna i kommunen får gratis skoleskyss.

Det er gratis å gå på skolen hvis man begynner før 1. oktober, det betales kun matpenger på 750 kroner per halvår som dekker frukt og melk fire ganger per uke i tillegg til en varm lunsj per uke.

Hvis man begynner senere i skoleåret vedtar styret skolepenger for det inneværende året.

Skolen er organisert som heldagsskole og SFO tilbys etter foreldrenes behov. Skoledagen varer fra 8.45 til 15.00 og er oppdelt med en lang pause midt på dagen. Elevene har generelt ikke hjemmelekser.

Les mer om skolehverdagen under informasjon, og om søknadsprosessen under "informasjon til søkere" og informasjon om innmelding.

Last ned søknadsskjema