Bli elev?

Kilebygda Montessoriskole er åpen for alle elever, og har i dag 25 elever fra 1.-7. trinn. Skolen ligger i naturskjønne omgivelser i utkanten av Skien kommune. I tillegg til en stor skolegård med fotballbane, lekestue, klatreapparater og husker, har vi uteskole med gapahuk i nærheten av skolen som brukes en dag i uka.

For skoleåret 2021/2022 tar vi i mot søknader som behandles fortløpende så lenge det er ledige skoleplasser.

Det er 5 ledige plasser i gruppen 1.-4. trinn og 3 ledige plasser i gruppen 5.-7. trinn.

Alle elever som bor lenger enn 4 km unna i kommunen får gratis skoleskyss.

Det er gratis å gå på skolen hvis man begynner før 1. oktober, det betales kun matpenger på 750 kroner per halvår som dekker frukt og melk fire ganger per uke og varm lunsj en dag per uke.

Skolen er organisert som heldagsskole fra 8.35 til14.50 med en lang pause midt på dagen. SFO tilbys daglig fra 7.30 til 16.30 i skoleåret, men er stengt i skolens ferier. Elevene har generelt ikke hjemmelekser.

Les mer om skolehverdagen under informasjon, og om søknadsprosessen under "informasjon til søkere".

Last ned søknadsskjema

Ta gjerne kontakt med oss hvis dere ønsker å komme på besøk og se hvordan vi har det!

NB! Vi har ledige plasser til skoleåret 2020/2021 for elever i 1.-4. trinn.